EVO

EVO is meer dan alleen een haarverzorgingsmerk; het is een revolutie in de wereld van haarproducten. Met een focus op innovatie en professionaliteit biedt EVO een breed scala aan producten die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook een professioneel resultaat leveren dat voldoet aan de hoogste normen.

Kwaliteit, waarheid en een vleugje humor

Maar EVO staat niet alleen bekend om zijn kwaliteit; het merk belichaamt ook waarheid, schoonheid en rechtvaardigheid, met een vleugje humor. Dit komt tot uiting in de teksten op de verpakkingen en vooral in de slogan van EVO: “saving ordinary humans from themselves”. Als een Australisch merk is EVO exclusief verkrijgbaar in de beste salons zoals Wengé, waardoor het een favoriet is onder liefhebbers van hoogwaardige haarverzorging.

Wat EVO onderscheidt, is hun benadering van marketing en reclame. In plaats van te investeren in traditionele advertenties, kiest EVO ervoor om al hun middelen te concentreren op het product zelf. Dit betekent dat alle middelen en kennis worden geïnvesteerd in het creëren van de beste formules met de beste ingrediënten, voor een ongeëvenaarde kwaliteit die haarliefhebbers over de hele wereld aanspreekt.